Gå til indhold

Den danske residens

Om Den Danske Residens 

Den danske residens er en del af Danmarks Ambassade i Finland og er beliggende i centrum af Helsingfors. Huset har siden 1922 fungeret som residens for ambassadøren samt været brugt til at fremme danske interesser i Finland.

Konferencecenter i unikke rammer

Med fokus på kvalitet, professionalisme og elegante omgivelser er den danske residens en eftertragtet ramme for forskellige og mangeartede arrangementer. Indretningen er udført i den danske designtradition med eksempler på såvel klassisk som nutidigt dansk møbeldesign. Foruden det æstetiske udtryk finder man selvfølgelig de moderne tekniske faciliteter og en flot udsigt over den nærtliggende park, hvortil kommer en central og tilgængelig beliggenhed midt i den finske hovedstad.

 

Hold et arrangement

Beliggende i centrum af Helsingfors, nært ved designdistriktet, fremmes danske interesser gennem kulturelle, kommercielle og gastronomiske aktiviteter.
Den danske residens er velegnet til alle professionelle begivenheder; møder, workshops, konferencer, showrooms, pressekonferencer, morgenmadsmøder, seminarer, produktlanceringer, cocktailaftener, frokoster eller middage.

For alle forespørgsler kontakt venligst ambassaden [email protected]