Spring til indhold

Praktikerfaringer

Her kan du læse om tidligere praktikanters erfaringer.

Mads, praktikant i handelsafdelingen

"Arbejdsopgaverne varierede i form af størrelse, samt kompleksitet, og omfattede bl.a. partnersøgning, sektoranalyser, rapportskrivning, arrangering og afholdelse af markedsbesøg, heriblandt det royale besøg 2018. Praktikopholdet krævede en masse selvstændighed i udførelsen af disse opgaver, da der ikke forelagde en fast arbejdsplan, hvilket overordnet set var en passende mulighed for at strukturere sin egen arbejdsdag og følge sine egne interesser."

Læs mer om Mads' praktikophold her.

Jens, praktikant i den politisk-økonomiske afdeling

"Mine arbejdsopgaver var forskelligartet og spændende, og der var sjældent to dage der fuldstændigt lignende hinanden."

 

Læs mere om Jens' praktikophold her.

Alexander, praktikant i handelsafdelingen

"I handelsafdelingen befandt jeg mig hurtigt i en situation, hvor mine arbejdsopgaver fik stor betydning for afdelingens operationer."

Alex

Læs mere om Alexanders praktikophold her.

Michael, praktikant i den politisk-økonomiske afdeling

"Jeg følte, at mine opgaver udgjorde en vigtigt del af ambassadens arbejde på lige fod med mine kollegaers arbejdsopgaver."

Michael

Læs mere om Michaels praktikophold her.

Anders, praktikant i handelsafdelingen

Anders2

"Som praktikant i handelsafdelingen fik jeg med samme stort ansvar og selvstændighed i mit arbejde. Opgaverne, som jeg varetog, omfattede bl.a. partnersøgning, arrangering og afholdelse af markedsbesøg og diverse events samt deltagelse i messe."

Læs mere om Anders' praktikophold her.

Astrid, praktikant i den politisk-økonomiske afdeling

Astrid

"Jeg har været med til møder, briefinger og seminarer sammen med bl.a. diplomater fra flere andre lande og ansatte fra de finske myndigheder. Det har været vanvittigt spændende at være med til sådanne arrangementer og har givet mig mulighed for at møde en masse interessante mennesker fra mange andre steder i verden."

Læs mere om Astrids ophold her.

Birgitte, praktikant i den politisk-økonomiske afdeling

Birgitte

"Det har været fedt at omsætte min faglige viden til praksis, og det har været lærerigt at få lov til at blive en del af et ’team’, hvor man bliver betragtet som en ligeværdig medarbejder."

Læs mere om Birgittes ophold her.

Praktikantstilling - handel