Spring til indhold

Ny podcast: Situationsberetning fra Sverige - 2. bølge af Corona

26.11.2020  09:47
Hør den syvende af en række podcast som fokuserer på 2. bølge af Corona i Udenrigsministeriets podcastserie ”Ambassadørerne”.

Smittetallene i Europa er igen steget kraftigt, og mange lande har indført nye COVID-19 restriktioner. I denne serie om Coronaens genopblussen taler vi med danske ambassadører rundt om i Europa og får et førstehåndsindtryk af situationen i udvalgte lande. Vi skal høre, hvor hårdt den seneste corona-bølge har ramt og om Coronaens økonomiske betydning for landet. Vi vender os også mod dansk erhvervsliv og mulighederne for at gennemføre erhvervsrejser til det enkelte land. Vi taler om, hvad ambassaderne kan gøre for at hjælpe danske virksomheder, og hvad den danske eksport- og investeringspakke har betydet.

Sverige har ikke indført indrejseforbud for danske statsborgere og udlændinge med fast bopæl i Danmark, og det er derfor muligt at tage på erhvervsrejser til Sverige. Vi taler her med den danske ambassadør i Sverige, Vibeke Rovsing Lauritzen, som er med på telefon fra Stockholm.

Hen den her i Podcast til din iPhone.

Find "Ambassadørerne" på Soundcloud her.

Du kan også lytte til "Ambassadørerne" på Speaker her.

Eller hos Google Podcasts

corona sverigeSeneste nyt

    Se alle